HELT ELEKTRISKA JAGUAR I-PACE

HELT ELEKTRISKA JAGUAR I-PACE


Vinnare av World Car of the Year,
World Car Design of the Year och
World Green Car*. Jaguar I-PACE
omdefinierar elbilskonventionerna.


EXTERIÖRDESIGN

Jaguar I-Pace Exterior Design
Den eleganta strålkastardesignen harmoniserar med Jaguar I-PACE rena linjer och understryker det futuristiska designspråket. Pricken över i:et är satinfärg, integrerade LED-lampor och dubbla "J"-formade signaturer.
Jaguar I-PACE har en djärv frontgrill och en skulpterad motorhuv som ger ett aerodynamiskt utseende. Det muskulösa bakpartiet skapar en kraftfull hållning.
Det svarta interiörpaketet inkluderar följande blanksvarta detaljer: lister på sidofönster, ram runt frontgrill, sidobackspegelkåpor och I-PACE-emblem.
CLICK TO INTERACT

INTERIÖRDESIGN

Jaguae I-Pace Interior Design
Inkapsling av motorn minskar ljudet i kupén medan exteriördesignen minimerar vindbruset. Allt för en mer sofistikerad körkänsla.
Jaguar I-PACE helt elektriska arkitektur gör det möjligt att kombinera lyxigt hantverk med ett generöst lastutrymme på 656 liter inne i bilen.
Välj mellan sport- och prestandasäten i en rad olika material. Det alternativa hållbara KvadratTM -materialet är både mjukt och modernt.

SPÄNNANDE ATT KÖRA, ENKEL ATT LEVA MED.

Upplev Jaguars elektrifierande prestanda med de fördelar och den sinnesro som noll
avgasutsläpp och åtta års garanti ger.

ELEKTRISK PRESTANDA

RÄCKVIDD (UPP TILL)

470 km**

Kör upp till 470 km på en full laddning.**.
Värden i verkligheten kan variera beroende på din körstil.

LADDTID

8,5 timmar**

Med en 11 kW AC-laddare kan du ladda batteriet fullt på bara 8,5 timmar.**Perfekt för laddning hemma över natten.
Tid baserad på användning av en 11 kW AC-laddare för hemmet.

UTSLÄPP

0 CO2

Njut av noll avgasutsläpp.

ACCELERATION

4,8 sekunder

0–100 km/h på 4,8 sekunder.

FUNKTIONER

Jaguar I-Pace Features
Hisnande prestanda och dynamik. Noll avgasutsläpp under körning. Med en helt elektrisk drivlina är Jaguar I-PACE en sann förarbil.
Fylld med massor av intuitiv och responsiv teknik, inklusive infotainmentsystemet Pivi Pro1.
Ladda hemma eller längs vägen. Pivi Pro1 visar dig alla tillgängliga laddningsstationer.

VÄLJ DIN MODELL

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Matrix LED-strålkastare med signatur DRL
 • 20-tumsfälgar, stil 5068, Diamond Turned med Gloss Dark Grey kontrast
 • Fast panoramatak
 • Uppvärmda och kylda framsäten med elektrisk 16-vägsinställning och minne
 • MeridianTM -ljudsystem
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • LED-strålkastare med signatur DRL
 • 20-tumsfälgar, stil 6007, Diamond Turned
 • Justerbar kupébelysning
 • Nedre pekskärm
 • Trådlös enhetsladdning
 • MeridianTM -ljudsystem

** Visa WLTP-värden.
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

*World Car of the Year, World Car Design of the Year och World Green Car Award tilldelade 2019.

**Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

Våt: Volym uppmätt genom simulering av lastutrymmet fyllt med vätska.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

2Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Batteriet på 90 kWh i I-PACE har en garanti på 8 år eller 160 000 km (det som sker först). Den kan tas i anspråk i händelse av eventuella tillverkningsdefekter eller om en certifierad Jaguar-återförsäljare uppmäter att batterikapaciteten har sjunkit till under 70 %.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på land som bilen köps i, motorvariant och växellåda.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.